Houtkloofmachines

Houtkloofmachines

Houtkloofmachines

De beste machines die te koop zijn worden veel gebruikt kwalitatief hoog. Alleen Europese onderdelen..... Ze zijn veilig, ergonomisch doordacht, zeer gebruikersvriendelijk. Dat is eigenlijk de enig reden waarom de beroepsgroep ermee klooft. Ook zeer gewild bij instellingen en sociale werkplaatsen zorgboerderijen omdat het klopt. Dat is eigenlijk de enig reden waarom de beroepsgroep ermee klooft. 

Henk Drost van Smederij Heuvelrug is dealer van Posch houtkloofmachines. Klanten van Henk Drost zijn instellingen, zorgboerderijen en particulieren. Henk Drost heeft ook regelmatig tweedehands machines in de verkoop.

WILT U MEER INFORMATIE?

NEEM GERUST CONTACT OP 

CONTACT

EEN HOUTKLOOFMACHINE KOPEN OF HUREN

Bij het smeden van vuurschalen en het restaureren van stook- en haardroosters volgde de vraag naar openhaardhout al snel. Uiteraard heeft niet iedereen een machine bij de hand om hout te kloven en daarom biedt Smederij Heuvelrug houtkloofmachines te huur en te koop aan.

Onze houtkloof machines zijn voorzien van een geluidsarm hydraulisch systeem en een comfortabele veilige tweehanden bediening waardoor onze machines niet alleen professioneel, maar ook door particulieren goed bediend kunnen worden. Onze houtkloofmachines zijn daarom populair bij instellingen en zorgboerderijen, omdat het een ieder de kans geeft hout te kloven op een veilige en ergonomisch verantwoorde wijze. Daarnaast beschikken wij over een eigen service- en onderhoudsafdeling zodat wij machines aan kunnen passen aan de gebruiker. 

Een houtkloofmachine huren is de oplossing voor u als u een boom in uw tuin heeft die gekapt en afgevoerd moet worden. Dat is niet goedkoop. Wij stellen voor dat u bij ons een houtkloofmachine huurt zodat u met eigen handen in korte tijd een flinke hoeveelheid brandhout onder het afdak hebt liggen. Dat geeft niet alleen een voldaan gevoel, maar wordt door onze klanten ervaren als een bijzondere beleving. Zeker wanneer u later uw eigen hout opstookt in de openhaard. Heerlijk dat knapperende haardvuur.

Tarieven Verhuur

Horizontale machine
De RuckZuck

Vrouwen werken graag met deze machine. 

Kenmerken: 220 volt, maximale stam lengte 54 cm, ideale houtdiameter tot 30 cm

Regio tarief (15 km rond Driebergen) vanaf € 80,00 per dag

Per weekend/of twee aaneengesloten dagen € 135,00.

bekijk de video 

Verticale machine
De SplatAx

Kenmerken: 220 volt, maximale stamlengte 54 cm, ideale houtdiameter tot 50 cm

Regiotarief (15 km rond Driebergen) vanaf € 85,00 per dag

Per weekend/of twee aaneengesloten dagen € 145,00.

Kruismes voor 4-delig kloven € 10,00  per dag, € 15,00 weekend

bekijk de video 

Overige Informatie

Extra informatie

Alles prijzen zijn inclusief BTW.Buiten de regio toeslag bezorgkosten/of op aanvraag.

U kunt de machine natuurlijk ook komen halen en terug brengen.

Wilt u voor langere tijd huren of voor andere aandrijf mogelijkheden bel ons voor prijs opgaaf. De machine moet door één volwassen persoon bediend worden!

U ontvangt bij reservering een huurovereenkomst en wij vragen een kopie van uw geldig legitimatiebewijs.

Voor reservering of meer informatie kunt u ons een email sturen of bellen 0343-511333

(buiten kantoor uren 06-53106220)] 

Wij ontzorgen u! De machine wordt gehaald en gebracht en we leggen het gebruik persoonlijk aan u uit.